Gerechten van sapori e ricordi

WIJ HEBBEN GEEN MENUKAART

In een trattoria kookt men vaak regionaal, dus eten wat bij de streek hoort. in ons geval is dat Apuglie, in de hak van Italië. Er is geen gedrukte menukaart en de sfeer is huiselijk en informeel. Wij hebben hier voor gekozen omdat Rosa elke ochtend zelf beslist wat ze wil koken voor die dag. Op deze manier houden we de kwaliteit van onze verse producten optimaal en kunnen we ook met seizoensgebonden producten werken.

Voor onze gerechten werken wij met verse en hoogwaardige ingrediënten uit Twente! Zo komt ons vlees en de eieren van Boerderijwinkel de Veldmaat in Losser, onze biologische groenten van Het Groene Spoor is Rossum en onze verse vis van Vishandel Wekking. Verder kunt u nog denken aan meel Van de Lonneker Molen en nog meer!

DE MENU’S

3-gangen menu

Bij dit menu krijgt u een lekkere antipasti vooraf, daarna een pasta met vlees, vis of vegetarisch en tenslotte een nagerecht.

€47,50 (vanaf 01-01-2024)

4-gangen menu

Zoals wij thuis en in Italië eten! een echte aanrader voor iedereen die de tijd heeft en lekker wil gaan tafelen. Dit menu bestaat uit een lekkere antipasti vooraf, verschillende soorten pasta’s of risotto, daarna gaat u verder met een secondi piatti wat o.a bestaat uit vis, vlees of vegetarisch en tenslotte een lekker dessert.

€57,50 (vanaf 01-01-2024)

 

Keuzemenu

Naast het aantal gangen dat u  graag zou willen hebben kunt u aangeven of u graag iets met vlees, vis of juist vegetarisch wilt eten. Wanneer u geen voorkeur heeft zal u een combinatie van alles krijgen.

Allergieën?

Wanneer u of iemand anders die met u meekomt allergie(ën) heeft vragen wij u vriendelijk dit vooraf telefonisch aan te geven zodat wij hier rekening mee kunnen houden. In sommige gevallen wordt er een meerprijs berekend (gluten/lactose)

CONTACTGEGEVENS

Haverstraatpassage 21

7511 ET Enschede

OPENINGSTIJDEN

Maandag: Gesloten.

Dinsdag t/m Zaterdag: 17:30 – 22:00

Zondag: Gesloten