MEDEDELING: covid-19

Lieve mensen,
Met pijn in ons hart hebben we toch besloten om niet open te gaan in juni.Helaas zijn er nu eenmaal regels opgesteld waar iedereen mee moet werken, en lopen deze regels haaks met de dingen waar wij altijd voor hebben gestaan. Gezellig met elkaar eten, zonder zorgen, zonder kaart, schalen op tafel en lekker opscheppen waar iedereen zin aan heeft en zoveel mogelijk kunnen proeven.
Met de huidige regels valt niet alleen de gezelligheid weg, maar ook ons hele concept.

En na lang nadenken en veel overleggen onderling zijn we tot de conclusie gekomen dat we nu nog niet open gaan. Het is een zeer pijnlijke beslissing, maar lijkt ons momenteel de meest verstandige keuze. Geen zorgen, we gaan niet sluiten! Maar momenteel kunnen we ons werk niet doen zoals mensen van ons gewend zijn, de service bieden, het praatje en de gezellige sfeer waar we in de laatste jaren bekend door zijn geworden. Het is nu vooral nadenken hoe we wel door kunnen gaan in de toekomst met het concept zoals we deze hadden, gezellig de deur uit met vrienden of familie, maar toch het gevoel hebben alsof je ergens thuis eet.

Voorlopig blijven we gewoon doorgaan met onze afhaal menu’s in de weekenden, hebben we een leuke samenwerking met I nostri cinque voor mooie wijn arrangementen bij de maaltijden, en hebben we nog iets super leuks met het Dierenasiel op de planning(daarover later meer)!

In de afgelopen 11 weken hebben we op een andere manier gewerkt. In stilte en zonder het geroezemoes en het gelach van onze gasten. De blije gezichten van mensen die zaten te genieten (of toch stiekem durfden te zeggen dat ze iets niet lekker vonden als de mama haar rondje kwam doen).
Wat nu anders is en ons ontzettend veel plezier schenkt, zijn zoveel bekende gezichten te zien die ons een warm hart toedragen nu we momenteel alleen maar open zijn voor afhaal. We hopen jullie natuurlijk zo snel mogelijk weer te mogen ontvangen bij mama Rosa thuis!

Maar voor nu,
Ciao, ciao!
Rosa, Dominique, Irene en Alexia

Image may contain: 4 people, people sitting