Wij zijn Sapori e ricordi

Welkom bij Sapori e Ricordi

De Italiaanse eetgelegenheid wordt met liefde gerund door Rosa en haar twee dochters Dominique en Irene. Rosa kookt zoals zij het van vroeger uit geleerd heeft van haar moeder en oma. Dit zijn onder andere de klassiekers uit haar streek en inmiddels heeft ze zo veel inspiratie opgedaan dat ze vaak weer nieuwe ideeën kan toepassen.

Ons restaurant bestaat uit drie gezellige etages waarvan alleen de begane grond en overloop bestemd zijn voor onze gasten. Natuurlijk is onze Trattoria ook rolstoel toegankelijk! De tweede etage kan op afspraak gehuurd worden voor speciale feestjes.

Rosa Mazzarella

Rosa staat in de keuken van Sapori e Ricordi en doet dit ook met enorm veel passie en liefde.

Ze beslist elke dag zelf wat ze wil gaan maken, dit vind ze ontzettend leuk omdat ze altijd wat anders kan doen. Dit betekent ook dat de kwaliteit van de producten ontzettend goed is omdat het allemaal dagvers is.

Dominique Mazzarella

Dominique is de oudste dochter en mede eigenaar. Ze houd zich bezig met het werk dat buiten de keuken plaatsvind en al het gebak.

Experimenteren met gebak vind ze dan ook erg leuk en op deze manier proeft u ook met regelmaat iets nieuws.

Irene Mazzarella

Irene is de jongste dochter van Rosa en staat voornamelijk in de bediening. Ze maakt graag een babbeltje met de gasten en vindt het ook erg leuk om te vertellen over ons concept.

Daarnaast maakt ze de heerlijke cantuccini koekjes in verschillende smaken, deze worden in zakjes verkocht zodat u er thuis van kunt genieten. Naast het werk in het restaurant heeft ze ook een passie voor tekenen, schilderen en fotografie, een deel van haar werk is te vinden op de overloop en de tweede etage van het restaurant.

CONTACTGEGEVENS

Haverstraatpassage 21

7511 ET Enschede

OPENINGSTIJDEN

Maandag: Gesloten.

Dinsdag t/m Zaterdag: 17:30 – 22:00

Zondag: Gesloten