Wijnproeverijen

MAANDELIJKS EEN WIJNPROEVERIJ

Er wordt elke maand een wijnproeverij georganiseerd. Dit doen we in samenwerking met Harlyne en Marc van I Nostri Cinque. Bij dit arrangement krijgt u een vier gangen menu daarbij voor elke gang een bijpassend glas wijn. De mensen zitten met zijn allen gezamenlijk aan een lange tafel wat het voor iedereen een unieke en gezellige belevenis maakt. Deze avonden beginnen om 19:30 en de data van de eerstvolgende proeverijen vind u hieronder.

Een wijnproeverij kost een €50 per persoon

VRIJDAG

28 februari 2020

VRIJDAG

27 maart 2020

VRIJDAG

24 april 2020

Allergieën?

Wanneer er allergieën zijn horen we dit graag meteen bij het reserveren. Aangezien er op deze avonden maar één menu gemaakt wordt, moeten wij dit i.v.m. onze voorbereidingen op tijd weten.

Alcoholvrij

Wanneer u graag deze leuke avond wilt ervaren maar u of iemand anders in uw gezelschap wil/mag geen alcohol nuttigen, dan is dit natuurlijk geen probleem. Wanneer u dit ons laat weten kunt u of de betreffende persoon alcoholvrije drankjes krijgen i.p.v. de glazen wijn.

Let op: Het arrangement is anders dan het gebruikelijke 4-gangen menu dat wij serververen. Reserveren voor deze avonden is verplicht!

CONTACTGEGEVENS

Haverstraatpassage 21

7511 ET Enschede

OPENINGSTIJDEN

Maandag: Gesloten.

Dinsdag t/m Zaterdag: 17:30 – 22:00

Zondag: Gesloten